Ik ben:

Werkgever

Ernstig ziek worden kan iedereen overkomen. De mentale en financiële gevolgen van een ziekte zoals kanker, een hartaanval of een beroerte zijn enorm en hebben een grote impact op het leven van uw medewerkers. U heeft de mogelijkheid hen financieel te ondersteunen via de Andere Morgen verzekering.

Financiële zekerheid na diagnose

Iedereen is wel eens ziek. Ook uw medewerkers. Gelukkig gaat dit meestal om een paar dagen. Maar stel dat een van uw personeelsleden te maken krijgt met iets ernstigs zoals kanker, een hartaanval of een beroerte. Deze ziektes hebben een enorme impact op het leven van uw medewerker. De kans dat u zoiets overkomt is helaas groter dan u zich wellicht realiseert. Gaat u maar eens na of u in uw werk- of familiekring iemand kent die te maken heeft gekregen met een van deze ziektes.

De huidige medische wetenschap is steeds beter in staat om kanker, een hartaanval of een beroerte goed te behandelen. Een ernstige ziekte betekent tegenwoordig gelukkig niet automatisch het einde van het leven, maar vaak wel een langdurige, soms moeizame revalidatietijd. Maar hoe gaat u met zo’n situatie om?

De financiële gevolgen van langdurig ziek zijn staat in bijna iedere cao. Dit betekent dat uw medewerker naast alle psychische stress ook met financiële stress te maken krijgt. Alle vaste lasten lopen immers door. Sterker nog, er komen vaak extra, onverwachte kosten bij zoals extra opvang voor de kinderen, (thuis)zorg of aanvullende behandelingen. Terwijl juist rust en evenwicht uw medewerker helpt er goed en zo snel mogelijk bovenop te komen en weer gemotiveerd voor u aan het werk te kunnen.

Natuurlijk is begrip en medeleven belangrijk voor uw medewerker in zo’n moeilijke periode. Met het collectief afsluiten van de Andere Morgen verzekering gaat u nog een stap verder en geeft u ook belangrijke financiële steun. Want getroffen worden door een van deze drie ziektes is al erg genoeg.

Polisvoorwaarden downloaden

Contact

Indien u meer informatie wenst neemt een van onze adviseurs contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Via de button ​kun​t u uw gegevens naar ons doorsturen, wij nemen dan per omgaande contact met u op​ om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Unieke bescherming

De verzekering van Andere Morgen voor werknemers is uniek in Nederland. De verzekering biedt uw medewerker een eenmalige financiële vergoeding als hij/zij wordt getroffen door kanker, een hartaanval of een beroerte. Deze vergoeding is vrij te besteden en beschermt uw werknemers tegen allerlei kosten die er zijn bij het optreden van een ziekte als kanker, een hartaanval of een beroerte.

U kunt bijvoorbeeld het loon welke hij/zij de komende twee jaar minder ontvangt vanwege langdurig ziek zijn, compenseren of thuiszorg vergoeden. Met deze verzekering vangt uw werknemer de onvoorziene kosten op welke ontstaan bij langdurig ziek zijn. Op deze manier toont u tevens goed werkgeverschap.

Dekking

Er is een dekking vanaf €10.000 per werknemer en gaat vervolgens in een staffel per €5.000 omhoog tot een maximaal bedrag van €30.000 per werknemer. Mocht uw werknemer zelf ook een ernstige ziekte verzekering afsluiten, dan is het maximaal te verzekeren bedrag €50.000 per verzekerde. Hoe de verdeling dan gemaakt wordt, is aan de werknemer en u. Waar maximaal €30.000 per persoon per polis wordt gehanteerd.

Heeft u nog een vraag? Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de Andere Morgen ziekteverzekering of maak een verzoek tot afspraak met een van onze adviseurs.