Ik ben:

Particulier

Ondanks dat de cijfers iets anders laten zien, denken nog steeds veel mensen dat de kans dat zij ernstig ziek worden klein is. Maar is dat zo en geldt dat bijvoorbeeld ook niet voor een inbraak in uw huis, dat uw huis afbrandt, uw auto wordt gestolen of uw koffer op reis kwijtraakt? De meeste mensen zijn voor deze zaken wel verzekerd, maar niet voor de mogelijk financiële gevolgen van een ernstige ziekte. Andere Morgen geeft u deze mogelijkheid.

Financiële zekerheid na diagnose

Natuurlijk gaan we allemaal voor een gezond, lang en gelukkig leven. We beseffen echter dat een ernstige ziekte ons ook kan overkomen.

De kans is aanwezig dat ook u te maken krijgt met een ziekte zoals kanker, een hartaanval of een beroerte. Het gooit voor langere tijd uw leven en dat van de mensen om u heen volledig overhoop. Dus carrière-, verhuis en gezinsuitbreidingsplannen gaan de ijskast in. Uw partner wil minder werken om voor u te zorgen, maar kunt u dit financieel opvangen? U leest over een nieuwe behandeling in het buitenland, maar hoe betaalt u deze?

Tijdens de behandelingen moeten de kinderen worden opgevangen en wellicht heeft u zelf intensieve zorg nodig. Kortom, de financiële gevolgen van een ernstige ziekte kunnen groot zijn. En dat in een periode dat u zich vooral moet kunnen concentreren op de behandeling en eventuele revalidatie. Het gaat dan om overleven. En als dit lukt, komt de volgende fase: hoe nu verder?

Wij kunnen u helaas geen goede gezondheid garanderen. Wat we wel kunnen doen, is u en uw gezin bescherming bieden tegen financiële zorgen bij een ernstige ziekte. Andere Morgen biedt u de mogelijkheid om u te verzekeren van een financiële vergoeding in geval van een diagnose kanker, een hartaanval of een beroerte. Deze uitkering ontvangt u in één keer en kunt u volledig naar eigen wens inzetten. Deze zekerheid kost u hooguit een paar euro per maand.

Polisvoorwaarden downloaden

Premie

De premie is afhankelijk van uw leeftijd. Per leeftijd vak van 5 jaar wordt de premie verhoogt in het jaar nadat u jarig bent geweest.

Unieke bescherming

De verzekering van Andere Morgen is uniek in Nederland. De verzekering biedt u een eenmalige financiële vergoeding als u wordt getroffen door kanker, een hartaanval of een beroerte. Deze vergoeding is vrij te besteden en beschermt u tegen allerlei kosten en inkomensverlies​ die ontstaan bij het optreden van een ziekte als kanker, een hartaanval of een beroerte.

U kunt bijvoorbeeld uw​ loon compenseren welke u de komende twee jaar in mindering krijgt of thuiszorg vergoeden omdat de gemeente nu eenmaal een wachtlijst heeft. Uw partner minder te laten werken zodat hij/zij u kan begeleiden op afspraken en als het nodig is er te zijn om zorg te geven​. Op deze wijze kun je je richten op je gezondheid en beter worden zonder u zorgen te hoeven maken hoe de rekeningen betaald moeten worden.

Dekking

Er is een dekking vanaf €10.000 en deze gaat vervolgens in een staffel per €5.000 omhoog tot een maximaal bedrag van €30.000. Mocht uw werkgever ook een ernstige ziekte verzekering afsluiten, dan is het maximaal te verzekeren bedrag €50.000 per verzekerde. Waar maximaal €30.000 per polis wordt gehanteerd. Hoe de verdeling dan gemaakt wordt, is aan de jullie beide.

Heeft u nog een vraag? Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de Andere Morgen ziekteverzekering.