Ik ben:

Ondernemer

Als ondernemer of ZZP-er wordt u geacht om alle risico’s van zelfstandig ondernemen te dragen. U stelt zichzelf vast regelmatig de vraag of u alles goed heeft geregeld voor uw bedrijf en uw gezin. Maar heeft u zichzelf ook wel eens afgevraagd wat er gebeurt als u ernstig ziek wordt? Kunt u de financiële gevolgen van een ziekte zoals bijvoorbeeld kanker, hartaanval of een beroerte dragen? Niets doen betekent risico nemen voor uw bedrijf en uw gezin. Andere Morgen biedt een betaalbaar alternatief.

Financiële zekerheid na diagnose

Als ondernemer bent u de baas over uw eigen tijd. U bepaalt zelf welke opdrachten u aanneemt en wanneer u werkt. Op dit moment is dit voor 1,3 miljoen Nederlanders een succesvolle mix van voordelen.

Gemiddeld zijn ondernemers/ ZZP’ers twee dagen per jaar ziek. Ze blijven niet snel thuis voor een verkoudheid of een griepje. En als ze een paar dagen ziek zijn of bijvoorbeeld een sportblessure krijgen, dan is dit uiteindelijk ook financieel vaak wel op te vangen. Het wordt echter anders bij ernstige ziektes zoals kanker, een hartaanval of een beroerte. Het gooit voor langere tijd uw leven en dat van de mensen om u heen volledig overhoop. Veel meer dan u misschien nu beseft.

Misschien moet u wel worden geopereerd of langdurig behandelingen ondergaan en uiteindelijk herstellen terwijl alles om u heen doorgaat.

U leest over een nieuwe veelbelovende behandeling in het buitenland, u heeft (extra) kinderopvang of (thuis)zorg nodig of andere aanvullende behandelingen. De vraag is hoe u dan uw vaste lasten betaalt. Kortom, de financiële gevolgen van een ernstige ziekte kunnen groot zijn.

De verzekering van Andere Morgen biedt u de mogelijkheid om u te verzekeren van een financiële vergoeding in geval van een diagnose kanker, een hartaanval of een beroerte. Op deze manier voorkomt of beperkt u de financiële stress die ontstaat als u hierdoor minder beschikbaar bent voor opdrachten en u geen aanspraak kunt maken op de overheid voor ondersteuning of een uitkering. Ook zijn er vaak extra kosten zoals bijvoorbeeld voor hulpmiddelen, (tijdelijk) intensieve zorg of extra kinderopvang als u behandeld wordt. U kunt zich beter blijven concentreren op het genezingsproces, waardoor u waarschijnlijk eerder weer kunt beginnen met werken.

Het verschil met een AOV verzekering is dat u het verzekerde bedrag in één keer ontvangt als een extra uitkering. Deze kunt u volledig naar eigen wens inzetten waar u vindt dat deze nodig is. Bijvoorbeeld voor (thuis)zorg, extra opvang voor de kinderen, het financieren van een alternatieve behandelmethode of simpelweg het opvangen van de extra financiële lasten. En deze zekerheid kost u hooguit een paar euro per maand.

Polisvoorwaarden downloaden

Premie

Via de premieberekening wizzard kunt u snel en eenvoudig uw premiebedrag berekenen op basis van uw persoonlijke gegevens en het gewenste te verzekeren uitkeringsbedrag.

Feiten en cijfers

  • 1 op de 3 vrouwen en 1 op de 2 mannen krijgen in hun leven te maken met kanker

  • Vanaf het jaar 2000 is het aantal gevallen van kanker met 44% toegenomen in de leeftijd van 25 tot 65 jaar

  • Ruim 29.000 mensen krijgen jaarlijks een hartaanval, 78 mensen per dag

  • In 2040 zullen er 65% meer mensen leven met een hartaanval, beroerte en hartfalen ten opzichte van 2011